Gastouderopvang Poppedijntje

Wie ben ik?

Mijn naam is Jenny, ik ben 39 jaar en in het bezit van alle benodigde diploma's , een VOG en een erkend diploma EHBO. 

Ik probeer continu in ontwikkeling te blijven door cursussen te volgen en momenteel ben ik bezig met de opleiding tot Kindercoach.

Samen met mijn man Freddy en twee dochters Jony (17) en Julot (9) woon ik in Gilze.

Voordat als ik zelfstandig gastouder begon, heb ik een aantal jaren in verschillende kindercentra gewerkt en ervaring opgedaan.

Na de geboorte van mijn oudste dochter ben ik als zelfstandig gastouder begonnen. Mede omdat ik door het moederschap zelf ondervond dat er binnen andere vormen van kinderopvang een belangrijk stuk ontbreekt. En dat is het persoonlijke contact met ouders en kind. Als gastouder bouw je echt een band op met de kinderen en ook met de ouders. Je hebt de tijd en ruimte om elk kind voldoende liefde, zorg en aandacht te geven en dat is heerlijk en iets waar ik ontzettend van geniet, elke dag opnieuw.

Mijn ideaal is dat kinderen opgroeien in een veilige, sfeervolle omgeving, met mooie materialen en veel liefdevolle aandacht.

Toch moeten kinderen ook altijd de kans krijgen om zelf op onderzoek uit te gaan en hun eigen leermeester te zijn.

Als volwassene en opvoeder ben ik ervoor verantwoordelijk dat dit op een veilige manier gebeurd. De kinderen krijgen hier veel zelfvertrouwen van en groeien zienderogen, maar zullen niet snel iets doen waar ze niet aan toe zijn. 

0